Asunnon myynti sujui todella nopeasti ja vaivattomasti. Kaikki luvattu piti; esim aikataulut. Todella nopea kauppa, rahat tilillä kolmessa viikossa ensitapaamisesta. Saimme asunnosta myös enemmän kuin olimme odottaneet.

MyyjäEspoo

Erinomaisesti. Välittäjä oli sellainen, että oikeastaan halusin ostaa asunnon nimenomaan juuri häneltä.

OstajaHelsinki

Välitystoiminta toimeksiantosopimuksen laatimisesta aina kaupantekoon asti sujui moitteettomasti. Välittäjä piti kiitettävästi asiakkaan ajan tasalla välityksen kaikista vaiheista. Välittäjän toiminta oli asiallista ja miellyttävää.

Leena Nederström-Kaisaniemi & Aimo Kaisaniemi

Jenni piti yhteyttä ostajaehdokkaisiin tiiviisti, yksikään tarjous ei varmasti jäänyt siitä kiikastamaan.
Yhteydenpito sujui muutenkin erittäin hyvin, sain tiedonkaikista uusista tapahtumista vielä samana päivänä.
Vaikka asunnon myyntiaika vähän venyi, välittäjän periksiantamaton asenne ja aktiivinen näyttöjen järjestäminen valoi uskoa myynnin onnistumiseen. Jenni on asiallinen ja täsmällinen, ihanan pirteä ja hyvällä asenteella liikkeellä. Myös asiantuntijuus asuntoasioissa oli suuri etu. Ihan tavoiteltuun myyntihintaan ei päästy, mutta siihen syynä lienee ollut enemminkin heikohko markkinatilanne.

MyyjäEspoo

Välittäjän kanssa oli helppo keskustella ja jäi vaikutelma, että hän pystyi joustavasti huomioimaan sekä myyjän että ostajan tarpeet. Välittäjä oli sopivan aktiivinen ja piti kaupanhieronnan koko ajan käynnissä. Välittäjä suhtautui ostajaan ihan normaalina ihmisenä, ei vain “pokana”, eikä yrittänyt keinotekoisella vedätyksellä painostaa hätiköityyn päätöksentekoon. Tätä piirrettä arvostan erityisesti. Ensi tapaamisesta kaupan tekoon meni noin viikko, joka oli mielestäni optimaalinen aika.

OstajaEspoo

Välittäjä toimi ammattimaisesti ja asuntoni myyntiin muutamassa päivässä ja hinta oli odotettua enemmän. Kiitos.

Timo Raunio

Kaikki sujui erinomaisesti. Väittäjämme oli ammattitaitoinen, luotettava, mukava ja hänen kanssaan oli helppo tehdä töitä. Paras välittäjä, johon olen tähän mennessä törmännyt.

Tuomo Rämö

Ensivaikutelma sekä kokemukset kaupan teon jälkeen vastasivat hyvin toisiaan.
Jenni oli oikeasti mukana kaupanteossa eikä vaan ollut välittävinään.
Kaikki meni kuten oli sovittu, suosittelen.

OstajaHelsinki

Yksi Jennin vahvuuksista on kuuntelu ja kuullun ymmärtäminen.
Asenne on myös kohdallaan.
Ensivaikutelma ja kokemukset vastasivat hyvin toisiaan, hyvin tehtäväänsä sopiva ja sopivan moderni persoona. Asiakaspalvelutaito on sisäsyntyistä.
Silmää tehdä hyvä esite ja kuvat on myös paljon.
Jenni myös piti meitä ajan tasalla näyttöjen jälkeen.
Häneltä ei tuntunut usko ollenkaan loppuvan, vaikka näytöillä oli hiljaista.
Jos hän olisi alaiseni/työtoverini, pitäisin parhaani mukaan huolta siitä, että hän viihtyy ja saa arvostusta työstään. Sen hän ansaitsee ja sen hän myös varmasti tarvitsee, jotta viihtyisi talossa.
Jos minulla olisi naimaton poika, esittelisin hänet heti Jennille.

Jussi NisulaEspoo

Erittäin hyvä välittäjä. Kaikki sujui erinomaisesti, ongelmia ei ollut missään vaiheessa.

AsiakasHelsinki

Hyvä ja rennon oloinen. Jenni oli normaali, usein välittäjät ovat hieman outoja. Suosittelen Jenniä myös tutuille.

AsiakasHelsinki

Aloitin Luumin kanssa, mutta Witikkala tuli myymään. Arvioitu aikataulu piti ja yhteydenpito sujui hyvin. Todella hyvä.

Ida SchlizewskiHelsinki

Erittäin hyvä, ihmisläheinen välittäjä. Voi suositella muillekkin.

AsiakasHelsinki

Tunnettiin entuudestaan monen vuoden takaa. Ei ollut helppo asunto myydä, hoiti todella kivasti. Myyni tapahtui kuukaudessa. Asunnon ostaneet asiakkaat ei ilmeiseti ollut helpoimmasta päästä, pikku tarkkoja ym. Jenni ei kuitenkaan antanut edes huomata tätä.

AsiakasHelsinki

Välittäjä oli ennestään tuttu. Kaikki meni ihan sovitusta. Asunto ehti olla vain 5 päivää myynnissä.

AsiakasHelsinki

Jenni myi asuntoa, jota olimme ostamassa. Samassa sovittiin, että Jenni hoitaa meidän asunnon myynnin. Jenni ei esitä mitään. Hän on maanläheinen, asiakasystävällinen. Turvallinen olo koko ajan. Erittäin mukava ja kiva kokemus. Kaiken lisäksi myynti tapahtui nopeammin, kun osasimme kuvitella, 24 h palvelu. Loistava!

Juha KytöHelsinki

Asiallinen ja kaupat tehtiin nopeasti. Ongelmia ei ollut.

Jorma SkyttäHelsinki

Freesi välittäjä. Kaikki meni paremmin kuin odotimme. Välittäjällä oli hyvä ote ja hän oli asiakashenkinen. Ammattitaitoinen välittäjä, joka osasi kaupata kohteen hyvin ja tiesi asuinpaikan hyvin. Voin suositella eteenpäin!

Sumakindi MorenoHelsinki

Minun välittäjäni oli aktiivinen, toimelias ja innokas asiaa hoitamaan. Hän hoitikin homman varsin mallikkaasti. Käyttäisin uudestaan, jos asuntokauppaa pitäisi hoitaa.

AsiakasHelsinki

Miellyttävä, suorastaan erittäin miellyttävä välittäjä. Hän oli kaikin puolin asiallinen ja jaksoi jutella asiakkaan kanssa sekä asiasta että vähän vierestäkin, jos siltä tuntui.

AsiakasHelsinki