Jennin Blogi

Muutosten vuosi

By 17.2.2016 No Comments
IMG_23291-878x400

Vuosi lähti liikkeelle lomaillessa Havaijilla. Se olikin ensimmäinen oikea loma neljään vuoteen, minkä ajan olen toiminut välittäjänä. Reissu oli todellakin ikimuistoinen! Uin delfiinien kanssa, näin ryhävalaita, lensin helikopterilla ja näin kraaterissa hehkuvaa laavaa, tapasin mahtavia ihmisiä ja pääsin jopa esiintymään paikallisten tanssijoiden katushowhun,
Paluumatkalla lentokentältä kotiin sain ensimmäisen onnitteluviestin. Syksyllä suorittamani LKV-tutkinto oli mennyt läpi. Olen siis nyt laillistettu kiinteistönvälittäjä! Parasta siinä tuntuu olevan se, että sellainen takaraivossa oleva ajatus kokeen suorittamisesta jätti minut rauhaan :)
Lomalla on aikaa miettiä, ja minulle kirkastui entistä selkeämmin, miten haluan tehdä kiinteistönvälittäjän työtä. Olen kokenut stressaavaksi sen toimintamallin, jossa koko ajan pitäisi saada uutta myytävää ja sitten samalla koko ajan saada enemmän ja enemmän myyntiä. Minulle sopii paremmin sellainen rauhallisempi tahti, jolloin ehdin kunnolla paneutua jokaiseen kohteeseen, ja olen myös helposti tavoitettavissa asiakkaiden suuntaan. Samalla sitä on aikaa muullekin elämälle. Niinpä päätös lähteä Huomilta alkoi kypsyä mielessäni. Huom on ollut minulle erinomainen koulu välittäjän työhän, ja olen saanut sieltä valtavasti hyviä kollegoja, jotka jatkossakin toimivat hyvinä kollegoina. Ihanaa, miten tämä ala muuttuu yhteistyöhalukkaampaan suuntaan. Siinä nykyiset ja entiset huomlaiset ovat mielestäni edelläkävijöitä ja suunnannäyttäjiä.
Olin irtisanoutunut Huomilta ja ihmettelin mitä seuraavaksi. Kun sitä sitten ääneen juttelee mitä haluaa niin kummasti ne ovet alkavat avautua. Huhtikuun alussa aloitin Muurikiinteistöillä kehitysjohtajana ja kiinteistönvälittäjän. Hoidan välittäjän työtä kuten tähänkin asti, toivomallani tyylillä ;) ja kehitän Muurikiinteistöjen toimintaa eteenpäin. On ollut ihanaa huomata, että kun se oikea paikka löytyy, niin muutenkin asiat alkavat rullata reippaammin.
Osallistuin huhtikuussa Ruotsissa isoihin kansainvälisiin vogue-kisoihin, runway-kategoriaan, jossa teemana oli Marie Antoinette. Pääsin kolmisenkymmenen osallistujan joukosta neljän parhaan joukkoon. Finaalitaistossa ensimmäinen kierros päättyi tasapeliin, ja uusintakierroksella jäin niukasti kakkoseksi. Kilpailusta jäi todella mahtava fiilis! Tätä lisää!
Kevät on muutenkin kisa-aikaa. Harjoitutan sekä omia ryhmiäni Dance.fi:llä että treenaan itse DCA:n muodostelmassa Street tanssin SM-kisoihin. Tanssi on täydellistä vastapainoa välitystyölle!
Olen tässä kevään aikana löytänyt itseni myös tällaisesta luksusryhmästä: http://luksuselamaa.fi/
Olen jo useamman vuoden ajan käyttänyt Young Livingin aromaattisia öljyjä, ja nyt teeman ympärille on kasvanut ystäväni aloitteesta kokonainen ryhmä uskomattoman monipuolisia lahjakkuuksia! Ryhmä toimii minulle tukiryhmänä siinä mitä ikinä teenkin, tuemme toisiamme, jaamme ideoita ja tutkimme uudenlaisia toimintamalleja bisneksen tekoon. Mielenkiintoista nähdä mihin tämä kaikki vielä johtaakaan!