”Elämäntilanteet vaihtelevat, ja joskus asunnon myyntiin voi liittyä kipeitäkin tunteita, osaan räätälöidä juuri Sinun tarpeesi täyttävän kodinvaihtosuunnitelman vuosien ammattitaidolla.”

Asuntojen maailma on minulle tuttua monelta näkökannalta. Minulla on useampien vuosien kokemus asuntosijoittamisesta, remontoimisesta sekä hallitustyöskentelystä niin Suomen Vuokranantajat ry:ssä kuin taloyhtiöissäkin.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Yrittäjänä olen toiminut lähes 15 vuoden ajan ja nyt toimin Muurikiinteistöillä kehitysjohtajana ja kiinteistönvälittäjänä.

Tullessani kiinteistönvälitysalalle vuoden 2011 alussa koin saavani työn rakkaasta harrastuksesta. Viihdynkin työssäni erinomaisesti. Asiakaspalvelutyö on minulle mieleistä ja olen usein saanut kiitosta työssäni juuri palveluosaamisesta.
Asunnon ostaminen on ihmisen isoimpia hankintoja. Annan mielelläni neuvoja asuntoasioissa, olit sitten ostamassa, myymässä tai vuokraamassa uutta kotia. Elämäntilanteet vaihtelevat, ja joskus asunnon myyntiin voi liittyä kipeitäkin tunteita, osaan räätälöidä juuri Sinun tarpeesi täyttävän kodinvaihtosuunnitelman vuosien ammattitaidolla.

Uutena lisänä asuntopalettiin on tullut radio-ohjelmani Jenni From the Block, joka käsittelee asuntosijoittamisen ja asumisen eri näkökulmia asunnon ostosta aina lakipykäliin ja remontoimiseen. Haastattelen ohjelmassani alan johtavia ammattilaisia. Ohjelmia voi kuunnella osoitteessa http://www.radiorapu.com tai sivuilla olevan linkin kautta.

Soita minulle numeroon 050 307 6539 kun haluat välittävän ihmisen auttamaan elämäsi suurissa muutoksissa!